×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 513 niet laden

Sinds 1997

Magnon Creative Productions is opgericht door grafisch ontwerper Paul van Hoenselaar. Na zijn studie aan St. Lucas in Boxtel heeft Paul ongeveer 25 jaar als grafisch ontwerper/dtp-er gewerkt voor diverse bureaus, studio’s en bedrijven in de Business-to-Business, Business-to-Consumer en Non-profitsector en heeft hierin ruime ervaring opgedaan. Het laatste bedrijf waar Paul voor werkte was Marel-Stork in Boxmeer waar hij als grafisch ontwerper deel uitmaakte van het global marketingteam. Naast z’n loopbaan werkte hij sinds 1997 als freelance vormgever onder de naam Feel Free Design voor diverse opdrachtgevers. Sinds oktober 2014 richt Paul zich fulltime op z’n eigen bureau onder de naam Magnon Creative Productions.

Wilt u weten wat Magnon Creative Productions voor u kan betekenen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-57247034.

Graag tot ziens!

Maatwerk

Samenwerken met diverse partners, van drukkers tot programmeurs, zorgt voor flexibiliteit. Door deze samenwerking is het mogelijk zowel kleine opdrachten als grote projecten te realiseren.

Van concept tot eindproduct

Magnon Creative Productions uit Venray is gespecialiseerd in fotografie, grafische vormgeving en multimedia. De aandacht gaat uit naar úw wensen die vertaald worden in een heldere vormgeving passend bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Magnon Creative Productions begeleidt het traject van conceptfase tot en met het eindproduct. We werken voor bedrijven, gemeentes, instellingen, marketingbureaus en speciale projecten.

Balans tussen functionaliteit en creativiteit is onze kracht. Identiteit, vorm en kleur zijn de belangrijkste uitgangspunten in het werk. Magnon Creative Productions kan ook als adviseur ingeschakeld worden om passende en verrassende communicatiemiddelen voor uw bedrijf te bedenken.

Contact informatie

Duinhof 1
5804XX Venray (NL)

06 57 24 70 34

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Twitter G+ Linkedin