×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 513 niet laden

Kennismaking

Naar aanleiding van uw wensen en vragen die naar voren komen in een oriënterend gesprek maakt Magnon Creative Productions een passende offerte.

Conceptvorming

Nadat de opdrachtbevestiging is geaccordeerd start Magnon Creative Productions met de conceptvorming of het ontwerptraject van de opdracht. Afhankelijk van het soort opdracht zijn eventuele vervolggesprekken nodig om de opdracht te concretiseren en het concept helder te krijgen.

Ontwerp

De omvang van de opdracht bepaald het aantal tussenevaluaties en het aantal voorstel- en correctierondes. U krijgt bij een nieuw product meerdere voorstellen gepresenteerd waarvan er één wordt uitgewerkt in een concreet grafisch ontwerp. Of u krijgt een uitgewerkt voorstel te zien, afhankelijk van het type opdracht.

Realisatie

De realisatie van het eindproduct wordt in gang gezet bij bijvoorbeeld een drukker of programmeur. De begeleiding hiervan is in handen van Magnon Creative Productions, tenzij anders is afgesproken. De planning van het traject wordt in overleg bepaald. Na realisatie zal geëvalueerd worden of alles naar wens is.

Contact informatie

Duinhof 1
5804XX Venray (NL)

06 57 24 70 34

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Twitter G+ Linkedin